BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Maurice en Lenn onderbreken even Kuurnse gemeenteraad om glas op te halen

Foto NSK
Foto NSK
Je ziet het niet dagelijks, twee kinderen die het gemeentehuis inrijden met hun go-card richting trouwzaal om glas op te halen tijdens de gemeenteraad.  Toch waagden donderdagavond even na het openen van de Kuurnse gemeenteraad Maurice Quequin (9) en Lenn Devlaeminck (8) hun kans om dit te doen.  En duidelijk met succes, want bovenop het bedrag die ze reeds verzamelden voor de Warmste week deden ook alle gemeenteraadsleden graag hun duit in het zakje wat het bedrag die de neefjes Maurice en Lenn reeds verzamelden op 2500 euro bracht.  Het geld die ze ophalen tijdens hun ‘Glasophaling for Life’, schenken ze aan het Kinderkankerfonds, om op die manier Suzan Claerhout uit Kuurne en de andere zieke kindjes die aan leukemie lijden te steunen. Het was op vraag van burgemeester Francis Benoit dat Maurice en Lenn een bezoekje brachten aan de gemeenteraad.
Foto NSK
Foto NSK

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
14 december 2018
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving