BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Wagen rijdt boompje aan en kantelt, bestuurder gewond

Foto NDZ
Foto NDZ
Bij een verkeersongeval in de Koning Boudewijnstraat te Kuurne is zondagavond een bestuurder gewond geraakt.  Het ongeval deed zich voor omstreeks halfacht toen een Opel Astra de Koning Boudewijnstraat volgde richting Rijksweg, maar net voorbij de kruising met de Sint-Michielsweg tegen een boompje knalde aan de rechterzijde van de weg. Door de impact die dit met zich meebracht kantelde het voertuig en bleef dwars over de weg staan. De hulpdiensten repten zich ter plaatse en hielpen de man uit het voertuig. De bestuurder liep lichte verwondingen op en werd voor controle naar het ziekenhuis overgebracht. Bij het ongeval waren geen andere voertuigen betrokken. Door het ongeval bleef de Koning Boudewijnstraat een tijdlang afgesloten, waardoor het verkeer plaatselijk moest omrijden.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
31 december 2018
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen