BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Motorrijder knalt tegen vuilniswagen

Motorrijder knalt tegen vuilniswagen
Foto: FVL
Donderdagvoormiddag belande een motorrijder tijdens een inhaalmanoeuvre in de Hoogweg te Wervik achteraan op een vuilniswagen. De vuilniswagen was bezig het PMD afval aan het ophalen van enkele woningen aan de linkerzijde van de weg. De 32-jarige P.B. uit Wervik kwam met zijn Kawasaki net zoals de vuilniswagen uit de richting Wervik. Achter de vuilniswagen reed nog een andere vrachtwagen. Bij het inhalen door de motorrijder van deze vrachtwagen week de vuilniswagen, waarvan de bestuurder de motorrijder niet had zien aankomen, naar links uit waardoor een aanrijding niet meer kon vermeden worden. Eén van de afvalophalers die achteraan op de vuilniswagen stond zag het ongeval aankomen en kon nog net op tijd van de vrachtwagen springen, zijn collega had niets gezien, maar bleef eveneens ongedeerd. De motorrijder liep diverse breuken op, waaronder een open beenbreuk, en werd naar het ziekenhuis van Menen overgebracht. Hij was nog bij bewustzijn toen hij naar het ziekenhuis werd overgebracht.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
4 januari 2019
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen