BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Branden, Nieuws

Garagebrand in Komen-Waasten

Garagebrand Komen Waasten
Foto : FVL
In een garage van een woning in de Werviksesteenweg te Komen-Waasten (provincie Henegouwen) brak donderdagmiddag brand uit. Omdat de brand midden de garage uitbrak en deze tussen twee woningen gelegen was werd ook versterking gevraagd van de brandweerzone Westhoek. Zowel post Wervik als post Ieper kwamen ter plaatse. De brand was ook moeilijk bereikbaar voor de brandweer, toch slaagden ze er in de aanpalende woningen te vrijwaren. Een deel van de garage werd vernield alsook een deel van het mansardedak van de woning palend aan de garage. De dakbedekking bestond uit asbest golfplaten, waarvan stukken in de tuin van de buren terechtkwamen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
14 februari 2019
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Branden, Nieuws