BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws

Stoutmoedige dieven slaan op twee plaatsen toe in Kuurne

Stoutmoedige dieven slaan op twee plaatsen toe in Kuurne
Foto: NSK
In de nacht van donderdag op vrijdag zijn dieven er op twee verschillende plaatsen in Kuurne in geslaagd om er van door te gaan met de inhoud van een bestelwagen. Dit was onder meer het geval in de Grenswachtersweg en de Kattestraat. Voor Kurt Verlinde die een van de slachtoffers is was het reeds de tweede maal dat hij ongewenst bezoek over de vloer kreeg in zijn bestelwagen in drie jaar tijd, gezien dit ook reeds in het jaar 2016 het geval was. “Ik heb zopas de beelden bekeken die afgelopen nacht werden gemaakt van de diefstal”, vertelt Kurt, “Nadat eerst een wagen langzaam voorbij mijn woning langsrijd en zich even verder in de straat draaide, stopte het voertuig vervolgens een paar meter over mijn woning en stapte een van de twee daders uit. Zonder echt haast te hebben stak de dief de straat over richting mijn bestelwagen en roofde deze vervolgens leeg.” Onder meer een zaagmachine, een klopboormachine en nog tal van andere zaken werden door de boeven meegenomen. Even later sloegen de boeven ook nog een tweede keer toe ditmaal in de Kattestraat waar de bestelwagen geparkeerd stond van het bedrijf Sanibo. Ook daar wisten de boeven heel wat werkgerief uit de bestelwagen te stelen. De politie kwam ter plekke om de beide diefstallen vast te stellen. Een spoor die naar de daders kan leiden ontbreekt tot op heden.
Stoutmoedige dieven slaan op twee plaatsen toe in Kuurne
Foto: NSK

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
22 maart 2019
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Algemeen Nieuws, Nieuws