BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Café-frituur De Gilde Boezinge volledig vernield door brand

Café-frituur De Gilde Boezinge volledig vernield door brand
Foto: FVL
Iets voor 02.30 afgelopen nacht brak brand uit in café-frituur De Gilde te Boezinge. Bij aankomst van de brandweer van Langemark-Poelkapelle was het reeds een uitslaande brand en werd er versterking opgeroepen van Ieper. “Nadat het dak was ingestort door de hitte en de kans bestond dat het vuur zou overslaan naar de naastgelegen schilderszaak, waar heel wat brandbare materialen gestockeerd waren, werd ook nog versterking gevraagd van Houthulst en Merkem. Uiteindelijk konden de aanpalende panden gevrijwaard worden en liepen die enkel rook- en waterschade op.” Aldus majoor Rik Vandekerckhove. Bij het uitbreken van de brand was niemand aanwezig in de frituur en vielen er gelukkig ook geen gewonden. De oorzaak van de brand is nog niet gekend, de frituur was gesloten op maandag.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
26 maart 2019
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Brandweer en Politie, Nieuws
Hevige brand bij Orgamex Ieper

Hevige brand bij Orgamex Ieper

IEPER – Donderdagavond brak een zware industriebrand uit bij Orgamex langs de Oostkaai te Ieper. Er werd een Be-Alert uitgestuurd om ramen en deuren te