BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws, Sport

Minder wielerliefhebbers aan de start van Kuurne – Brussel – Kuurne door tegenvallend weer

Foto NSK
Foto NSK
Was het vorig jaar nog drummen om een plaatsje te bemachtigen op de parking van zaal Kubox om een glimp op te vangen van de talrijke wielrenners, dit jaar was de opkomst van wielerminnend Vlaanderen alvast iets minder massaal.  Vermoedelijk het tegenvallende weer was daarbij de grote spelbreker.  Ook langs het gewijzigde parcours die langs het centrum van Deerlijk ging en zo verder via de industriezone richting Waregem was buiten in het centrum van Deerlijk de interesse eerder beperkt.  Grote afwezige deze morgen bij de voorstelling van de renners was Jasper Stuyven die met pijn in het hart wegens ziekte forfait dient te geven in zijn favoriete koers.  “Ik ben gisteravond ziek geworden”, liet deze morgen Jasper Stuyven weten via Twitter, “Dat verklaart ook waarom ik mijn niveau niet haalde in de Omloop.  Ik ga nu mijn lichaam wat rust gunnen en hoop er in de Tirreno-Adriatico opnieuw bij te zijn.”  Naast Jasper Stuyven lieten eveneens Nathan Van Hooydonck (CCC), Mads Würtz Schmidt (Katusha-Alpecin), Dylan Van Baarle (Team Sky), Juan Sebastian Molano (UAE Team Emirates) en Zico Waeytens (Cofidis) verstek gaan deze morgen.   Er werden eveneens kort nadat de renners van start waren gegaan in Kuurne wat renners genoteerd die er al vanaf het begin de brui aan gaven.  Wie straks Dylan Groenewegen die  vorig jaar Kuurne-Brussel-Kuurne won opvolgt weten we even voor 17.00 uur.
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
 

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
3 maart 2019
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws, Sport