BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Nieuwe speeltuin geopend in de Elfde Julilaan te Kuurne

Foto NSK
Foto NSK
Zaterdagmorgen is in de Elfde Julilaan te Kuurne een nieuwe speeltuin feestelijk in gebruik genomen.  Nadat vorig jaar door de buurtbewoners de vraag werd geuit naar het gemeentebestuur voor wat speelgelegenheid in de buurt, werden de mogelijkheden vervolgens bekeken.  Het eindresultaat werd zaterdagmorgen onthuld door de kindergemeenteraad, al is het project nog niet helemaal af gezien in de maand april nog een omheining rondom het speelpleintje wordt geplaatst.  Er komt tevens ook nog een bank voor personen die kinderen vergezellen.  Aan het project is een prijzenkaartje van 10.000 euro verbonden.  Volgende maand wordt er ook op de wijk meikever te Kuurne nog een gelijkaardig speelpleintje geopend.
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
 

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
24 maart 2019
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving