BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws

Prins Laurent bezoekt expositie Rock That Block in Waregem

Prins Laurent bezoekt expositie Rock That Block in Waregem
Foto: FVL
Prins Laurent bezoekt de LEGO® expositie Rock That Block Waregem 2019 Zaterdag namiddag bracht prins Laurent en zijn zoon prins Nicolas een bezoek aan de LEGO® Rock That Block Waregem 2019 in het OC van Nieuwenhove. Beiden hadden heel wat interesse voor de creaties. De tentoonstelling vond plaats in OC Nieuwenhove in Waregem. Met Duplo blokken werden 120 sets gemaakt waaruit bezoekers kunnen kiezen om zélf te bouwen. Rock that Block is toe aan zijn vierde editie. Dit jaar staat DUPLO speciaal in de kijker. Het woord Duplo komt eigenlijk uit het Latijn. Het betekent “tweemaal”. Want de blokken zijn tweemaal zo groot als LEGO blokken, waardoor ze niet kunnen worden ingeslikt, maar bij het bouwen wel te combineren zijn met kleine LEGO blokken. DUPLO is vaak het eerste LEGO product waar kinderen mee in contact komen en ze bestaan dus in 2019 al 50 jaar.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
30 maart 2019
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Algemeen Nieuws, Nieuws

Veilig over de Waregemse ring (R35)

WAREGEM – Op 6 november start het Agentschap Wegen en Verkeer met het aanleggen van fiets- en voetgangersoversteekplaatsen op de Zuiderlaan (R35) in Waregem, aan