BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Onfortuinlijke bestuurder duikt met wagen per ongeluk speelput in

Onfortuinlijke bestuurder duikt met wagen per ongeluk speelput in
Foto NSK
Het was maandagnamiddag even schrikken voor de bewoners van woonwijk ‘Ter Groenen Boomgaard’ in Kuurne toen plotseling een doffe knal te horen was in hun wijk. Aan de basis van deze knal lag een onoplettende bestuurder die zijn wagen wilde parkeren in de speelput waar elk jaar de bouwspeelplaats doorgaat. Een inschattingsfout van de bestuurder die aanvankelijk dacht dat de speelput eigenlijk een parkeerplaats voor wagens zorgde ervoor dat hij met zijn Alfa Romeo personenwagen de trappen afreed en zo in de put terecht kwam. Gelukkig bleef het enkel bij materiële schade en kwam de bestuurder zelf er met de schrik vanaf. Het ongeval kon alvast op heel wat belangstelling rekenen van bezorgde buurtbewoners die niet goed begrepen wat er precies gebeurd was.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
29 april 2019
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws
Middenstand 100 jaar

NV De Middenstand is eeuw oud

KUURNE – Aanstaande zondag worden, naar aanleiding van het 100-jarig bestaan van De Middenstand, de huidige bestuurders van NV ‘De Middenstand van Cuerne’ ontvangen op