BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Twee gewonden bij zware klap op kruispunt in Lendelede

Twee gewonden bij zware klap op kruispunt in Lendelede
Foto: NDZ
Op het kruispunt van de Winkelsestraat en de Beiaardstraat zijn vrijdagavond twee gewonden gevallen bij een zware botsing tussen een Ford Focus en een bestelwagen. Door de klap ging de Ford Focus aan het tollen en kwam deze met de achterzijde tegen een betonnen verlichtingspaal terecht. Eén passagier van de Ford moest door de brandweer bevrijd worden en werd gewond naar het ziekenhuis overgebracht. Ook de bestuurder van de bestelwagen raakte gewond en werd voor verzorging naar het ziekenhuis overgebracht. Na de vaststellingen en het takelen van de voertuigen kon het kruispunt een uurtje later alweer vrijgegeven worden. Hoe het ongeval precies gebeurde, is niet duidelijk. (NDZ)

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
20 april 2019
Geschreven door
BRU redactie (NDZ)
Nieuws, Ongevallen