BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

28 kinderen geëvacueerd door verbrande wafels

28 kinderen geëvacueerd door verbrande wafels
Foto: FVL
In de vooravond werd de Brandweer Westhoek – post Westouter opgeroepen naar de Godtschalckstraat te Heuvelland. Bij De Loods, een non-profit-organisatie voor jeugdzorg, was men wafels aan het opwarmen in een oven, men was dit wellicht vergeten of uit het oog verloren waardoor de wafels zwart gebrand waren en de oven begon te roken. Alle 28 kinderen en begeleiders konden op tijd het gebouw verlaten. De brandweer kon de oven loskoppelen en naar buiten brengen. De schade bleef beperkt, na een half uur kon iedereen terug naar binnen.  
28 kinderen geëvacueerd door verbrande wafels
Foto: FVL

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
8 april 2019
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Nieuws