BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Branden, Nieuws

Man bevangen door rookontwikkeling in eigen woning

Man bevangen door rookontwikkeling in eigen woning
Foto: FVL
Donderdagavond omstreeks 23u00 werd de brandweer opgeroepen voor een woningbrand in de Molenstraat te Wervik. Buren die buiten stonden te praten roken een brandgeur en zagen rook uit de bovenverdieping van een appartement opstijgen. De brandweer had het vuur snel onder controle, er was voornamelijk heel wat rookontwikkeling. Na de bluswerken en het ventileren van het appartement, trof de brandweer een slachtoffer aan die bevangen was door de rook. Het slachtoffer werd een hele tijd ter plaatse verzorgd. De oorzaak was een kookpot die blijven staan was op een elektrisch vuur.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
26 april 2019
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Branden, Nieuws