BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

In Kuurne werd de 6de Slalom rally gereden

In Kuurne werd de 6de Slalom rally gereden
Foto: NSK
Op de hoek van de Noordlaan met de Industrielaan werd vandaag de zesde Rallyslalom van Kuurne gereden. Het vernieuwde parcours van de rallyslalom lokte alvast een 50 tal piloten richting Kuurne die het tegen elkaar opnemen. Grootste pechvogel van de dag is ongetwijfeld piloot Frederik De Clercq die al na een paar meters diende op te geven nadat zijn versnellingspook van zijn Lacost afkraakte. Andere namen uit de rallywereld die deze morgen aan de start kwamen waren onder meer Kurt Boone, Serge Dumortier, Manolito Verhaeghe en Frank Caby. De toegang voor het publiek was gratis. Voor de resultaten klik hier.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
22 april 2019
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws
Middenstand 100 jaar

NV De Middenstand is eeuw oud

KUURNE – Aanstaande zondag worden, naar aanleiding van het 100-jarig bestaan van De Middenstand, de huidige bestuurders van NV ‘De Middenstand van Cuerne’ ontvangen op