BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws

Interventieploeg PZ Gavers pakt verdachte op van koperdiefstal

Politiezone Gavers logo De interventieploegen van de PZ Gavers deden vorige nacht, zoals geregeld, nazicht in de buurt van de terreinen van de firma CASIER RECYCLING te Deerlijk. Deze site is gekend voor vroegere koperdiefstallen. In de nabije buurt van de firma troffen ze een geparkeerd voertuig aan. Ter plaatse wordt er een verdachte met Bulgaarse nationaliteit gearresteerd die kan gelinkt worden aan koperdiefstallen. Ook zijn echtgenote wordt wat later gearresteerd. Er konden gedurende een rondgang met een speurhond op het uitgestrekte terrein geen andere verdachten meer aangetrokken worden. In de buurt van het aangetroffen voertuig werd wel een grote hoeveelheid koper aangetroffen die klaar lag om mee te nemen. Het Parket werd ingelicht en er werd eveneens een huiszoeking bij betrokkenen verricht. De lokale recherche van de PZ Gavers zet het onderzoek verder. Er werden o.a. GSM’s en een voertuig in beslag genomen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
11 mei 2019
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Algemeen Nieuws, Nieuws

Fietslichtcontrole door Politie in Kuurne

KUURNE – Fietslichtcontrole aan Tramstatie Kuurne: Meerderheid fietsers in orde, maar aandachtspunten voor enkele leeftijdsgroepen Vanmorgen vond er een fietslichtcontrole plaats door de Politiezone Vlas