BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws

Op heterdaad betrapte autodieven zitten in de cel

logo politie zone vlas In de nacht van woensdag 15 op donderdag 16 mei 2019, omstreeks 04u10, kreeg de politiezone Vlas de melding binnen van een autodiefstal in de Rekolettentraat in Kortrijk. 4 verdachten hadden er een voertuig gestolen. Ze geraakten echter niet ver doordat ze tot stilstand kwamen op het rondpunt in diezelfde straat. Ze lieten het voertuig achter en probeerden meteen in te breken in 2 andere voertuigen. Ze slaagden echter niet in hun opzet en namen te voet de vlucht in de richting van de Menenpoort. Ondertussen had een alerte getuige de politie verwittigd. Verschillende politieteams kwamen ter plaatse. Zij konden het viertal vrijwel meteen lokaliseren en oppakken. Het betreft drie meerderjarige en één minderjarige verdachte. De drie meerderjarige verdachte mannen zijn geen onbekenden voor politie en justitie. Zij werden op vrijdag 17 mei 2019 voorgeleid voor de Onderzoeksrechter en aangehouden.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
18 mei 2019
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Algemeen Nieuws, Nieuws
ChatGPT helpt je een lief vinden

ChatGPT helpt je een lief vinden

KORTRIJK – Technologie speelt een steeds belangrijkere rol in onze samenleving. Ook de manier waarop mensen daten, wordt door de immer voorthollende evolutie beïnvloed. Zo