BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

KSA Leiezonen bestaat 85 jaar

Foto NSK
Foto NSK
Afgelopen weekend vierde KSA Leiezonen uit Kuurne drie dagen lang feest naar aanleiding van hun 85-jarig bestaan op de binnenkoer van Hoeve Vandewalle.  Het feestweekend werd vrijdagavond op gang getrokken met een feest voor de oud leiders.  Op zaterdag was er onder meer een barbecue, diverse attracties zoals springkastelen voor de kinderen en een gezellig samenzijn in de gelegenheidsbar.  Zondag gingen de festiviteiten dan verder met een KSA brasserie en diverse kinderanimatie.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
23 juni 2019
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving
Middenstand 100 jaar

NV De Middenstand is eeuw oud

KUURNE – Aanstaande zondag worden, naar aanleiding van het 100-jarig bestaan van De Middenstand, de huidige bestuurders van NV ‘De Middenstand van Cuerne’ ontvangen op