BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

LAGO Kortrijk Weide duikt vanaf 22 juni de plezantste zomer in

Het subtropisch zwembad aan het Nelson Mandelaplein in Kortrijk zorgt dagelijks voor een zonovergoten vakantiegevoel in eigen land. Naast de eindeloze waterpret staan er zomerse activiteiten en leuke wedstrijden op het programma. Mascotte Kick haalt deugnietenstreken uit, verstopt gratis inkomtickets en organiseert een wedstrijd met een spetterend kinderfeestje als hoofdprijs. Naar aanleiding van de gloednieuwe ‘Playmobil De Film’, die vanaf augustus in de cinema speelt, zijn er ook enkele leuke verrassingen voor de LAGO-zwemmers. En om de zomer helemaal goed te starten wordt er op 22 juni een ‘Summer Kick-Off’ familie evenement en vanaf 5 juli in de namiddag tot en met 7 juli een exclusieve Virtual Reality onderwaterbeleving georganiseerd. In het zwembad ervaar je een dagje vakantie in eigen land. Of er nu een stralende zon aan de hemel staat, een hittegolf door het land passeert of een zomers onweer de kop opsteekt. In het zwemparadijs is het altijd 30°C en beleef je 7/7 water op zijn plezantst. Wateravonturiers overwinnen de golven in het golfslagbad of laten zich meevoeren door het kolkend water in de langste wildwaterbaan van de Benelux. De glijbanen worden deze zomer nog niet gelanceerd maar een spectaculaire dubbele buikschuifbaan zorgt voor actie en avontuur op de ligweide. Tijdens de zomervakantie worden er bruisende zomeractiviteiten georganiseerd. In het 50m-topsportbad wordt er op geregelde tijdstippen een wiggle bridge op het water gelegd voor extra fun. In de vernieuwende kinderwereld met fonteintjes en interactieve waterspeeltuigen plonzen de allerkleinsten naar hartenlust. Bij warm weer zorgt een duik in het buitenbad voor de ultieme verfrissing. Het buitenbad is verwarmd en toegankelijk bij alle weersomstandigheden. Zonnekloppers vinden hun weg naar de uitgestrekte ligweide met loungebedden en de zomerbar waar lekkere ijsjes en verfrissende drankjes geserveerd worden. Wildwaterbaan

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
19 juni 2019
Geschreven door
Steven
Nieuws