BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Lichte vrachtwagen uitgebrand in Moorslede

Lichte vrachtwagen uitgebrand in Moorslede
Foto: FVL
In de Breulstraat te Moorslede merkte een bestuurder van een lichte vrachtwagen dat er rook van onder het dashsboard kwam. De bestuurder plaatste zijn bestelwagen nog aan de kant en belde zijn baas op. Nadien opende hij de motorkap waarbij door de toevoer van zuurstof de brand meteen uitsloeg. Daarop belde de bestuurder de brandweer, maar bij aankomst stond de lichte vrachtwagen reeds in lichterlaaie. De lichte vrachtwagen was eigendom van een Roeselaarse plantenkwekerij en was geladen met enkele metalen profielen. Bij de brand raakte niemand gewond, van de lichte vrachtwagen bleef enkel nog een hoop schroot over.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
9 juli 2019
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Brandweer en Politie, Nieuws