BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Nieuw ANPR interventievoertuig voor Politiezone RIHO

Nieuw ANPR interventievoertuig voor Politiezone RIHO
Foto: FVL
Vrijdagvoormiddag stelden burgemeester van Roeselare Kris Declercq en korschef Curd Neyrinck van politiezone RIHO een nieuw snel interventievoertuig voor. Het voertuig is eveneens uitgerust met ANPR camera’s. De verkeersdienst kan hiermee reguliere patrouilles uitvoeren en tevens onderschepping doen bij verkeersacties. Met het voertuig kan men ook bijstand leveren bij vaststellingen door interventies bij ongevallen. Het voertuig wordt reeds een tijdje getest en is goed bevonden door de verkeersdienst. De aankoop van het voertuig is op basis van raamcontract FEDPOL. De aankoopprijs en ombouw + BTW bedraagt 87.271,25 euro.  
Nieuw ANPR interventievoertuig voor Politiezone RIHO
Foto: FVL
Nieuw ANPR interventievoertuig voor Politiezone RIHO
Foto: FVL

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
19 juli 2019
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Nieuws