BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Ondanks zon verstoppertje speelt toch grote opkomst voor p’Latse Doen

Foto NSK
Foto NSK
Nog tot even na middernacht kan je op het afgesloten grasveld van de Rijzende Ster gelegen aan de vlaskouter in Kuurne terecht voor de negende editie van het gratis familiefestival p’Latse doen.   Ondanks de zon niet echt van de partij is daagden toch al heel wat toeschouwers op voor Kapitein Winokio die deze namiddag omstreeks 15.30 uur het festival mocht openen.  “De zon speelt duidelijk verstoppertje en even tijdens het optreden van kapitein Winokio vielen er ook enkele regendruppels uit de hemel, maar we hebben goede hoop gezien de regenradar vanaf 18.00 uur beter weer voorspelt”,  vertelt voorzitter Christoph Bauwens, “Veel toeschouwers vonden alvast de weg naar onze nieuwe locatie wat ons meer dan goed doet.”   Op de affiche van p’Latse doen staan vandaag ook nog Bronce uit de bronsgroene bossen van Maasmechelen, Coyote Melon die onversneden pop met verslavende gitaarhooks brengt, het trio Black Leather Jacket uit Antwerpen, Les Truttes,  Rick De Leeuw en band en oude bekende en afsluiter DJ Dirk Stoops.    Met hun nieuwe locatie hopen de organisatoren alvast hun gratis festival verder te laten groeien en te streven naar een nog grotere festivalsfeer.  Ook honger of dorst zal zeker niet geleden worden op p’Latse doen gezien er op het festivalterrein diverse foodtrucks en dranktentjes staan opgesteld.
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
 

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
13 juli 2019
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws