BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Volgende week trekt ‘De Toog’ nog voor een laatste keer op dinsdagavond door Kuurne

Foto NSK
Foto NSK
Reeds voor de tweede dinsdagavond op rij toerde de Orde van de Ezel gisteren opnieuw met ‘De Toog’ rond in Kuurne.  Ditmaal werd ‘de toog’ opgesteld op de binnenkoer van Hoeve Vandewalle.  Wie de toog wist te vinden aan de hand van de tips die om acht uur waren verschenen op de facebookpagina van de Orde van de Ezel en opdaagde met een bloem kreeg naast een lekker ezelbiertje ook een ezelmagneet.  In totaal zeventig toogjagers wisten de weg naar de geheime locatie te vinden dinsdagavond.  Vorige week was de toog nog terug te vinden op De Tramstatie, waar eveneens ‘de Ezel’ rijkelijk vloeide en wie een biersleutel mee had een bloknote cadeau kreeg.   Wie er niet bij kon zijn kon net als voorgaande week het evenement live volgen via de facebookpagina van de orde van de ezel.  Volgende week wordt dit evenement nog voor een laatste keer overgedaan dit jaar.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
10 juli 2019
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws
Middenstand 100 jaar

NV De Middenstand is eeuw oud

KUURNE – Aanstaande zondag worden, naar aanleiding van het 100-jarig bestaan van De Middenstand, de huidige bestuurders van NV ‘De Middenstand van Cuerne’ ontvangen op