BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Bestelwagen uitgebrand in Geluveld

Bestelwagen uitgebrand in Geluveld
Foto: FVL
In de de Motebosstraat te Geluveld (deelgemeente van Zonnebeke) is dinsdagnamiddag een bestelwagen uitgebrand die geparkeerd stond onder een carport tussen twee woningen. Het was de buurman die de brand had opgemerkt. De eigenaar heeft er het raden naar hoe de brand is ontstaan. Zowel de bestelwagen als de carport zijn volledig vernield. Ook enkele struiken en de dakgoot van de buren werden door de vlammen en de hitte beschadigd. De brandweer kon vermijden dat het vuur oversloeg naar de woningen. Er vielen geen gewonden. De bestelwagen werd door de brandweer uit de carport getrokken om te kunnen nablussen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
13 augustus 2019
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Brandweer en Politie, Nieuws