BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Bestuurder gewond na buiteling

auto overkop op E17 in Rekkem
Foto: NDZ
Tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag deed zich iets na 4 uur een zwaar verkeersongeval voor op de E17 richting Frankrijk, ter hoogte van de grensovergang in Rekkem. De bestuurder van een Skoda Octavia botste er aan de linkerzijde van de afrit naar de vrachtwagenparking op een betonnen stootblok, waardoor de wagen in de lucht gekatapulteerd werd en aan het tollen ging, om uiteindelijk enkele tientallen meter verder op zijn zijkant tot stilstand te komen. Een vroege vrachtwagenbestuurder zag het voertuig tollen en verwittigde de hulpdiensten. Uiteindelijk bleek de man niet gekneld te zitten en kon hij met wat hulp zelf het voertuig verlaten. De man raakte wel gewond en werd naar het ziekenhuis overgebracht. Mogelijks sukkelde de man in slaap achter het stuur en ligt dit aan de basis van het ongeval. Andere voertuigen waren bij het ongeval niet betrokken. Door het ongeval bleef de afrit naar de vrachtwagenparking een tijdlang afgesloten, maar gezien het vroege uur leverde dit weinig hinder op.
auto overkop op E17 in Rekkem
Foto NDZ

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
24 augustus 2019
Geschreven door
BRU redactie (NDZ)
Nieuws, Ongevallen