BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws

Cercle Brugge speler Kylian Hazard zal het vijftien dagen zonder rijbewijs moeten stellen na rit van 240 km/u op E403

Nieuw ANPR interventievoertuig voor Politiezone RIHO
Foto: FVL
De zware voet waarmee Kylian Hazard (23), broer van Real Madrid-speler Eden en Borussia Dortmund-voetballer Thorgan, woensdagavond kampte toen hij met zijn wagen over de E403 scheurde zorgt ervoor dat de voetballer van Cercle Brugge 15 dagen zijn wagen aan de kant mag laten staan.  Kylian Hazard was blijkbaar woensdagavond even voor zes uur erg gehaast toen hij richting Doornik reed op de E403 en haalde daarbij een snelheid van 240 kilometer per uur.  De jonge voetballer liep echter tegen de lamp toen hij plotseling ter hoogte van Roeselare in het vizier kwam van de nieuwste aankoop van de PZ Riho, een gloednieuw snel anoniem voertuig die moeiteloos de Audi S3 wist in te halen en aan de kant zette.  Hazard zijn rijbewijs werd daarbij meteen ingetrokken voor een periode van vijftien dagen. De Cercle Brugge speler zal zich later ook nog voor deze overtreding voor de politierechtbank moeten verantwoorden.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
1 augustus 2019
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Algemeen Nieuws, Nieuws