BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws, Samenleving

Regenweer schrikt toeschouwers tweede editie Kuurne Balkt niet af

Foto NSK
Foto NSK
De organisatoren vreesden woensdagnamiddag nog dat de tweede editie van Kuurne balkt letterlijk in het water zou gaan vallen door het regenweer, maar tot ieders verbazing liet de balkende menigte zich duidelijk niet afschrikken en kwam massaal uit volle borst meezingen onder de klokkentoren van de Sint-Pieterskerk.  Disirée van Gilbert Bécaud, Anne van Clouseau of Leef van André Hazes jr de teksten werden feilloos en uit volle borst meegezongen door de 850 toeschouwers die deze tweede editie van Kuurne Balkt bijwoonden woensdagavond. “Na afloop van onze eerste editie van Kuurne Balkt waren we al erg tevreden over de opkomst “, vertelt Eddy Lafaut, Grootmeester van de Orde van de Ezel, “Onze verbazing was deze avond echter nog groter ondanks het regenweer dat hier 850 mensen verzamelden voor ons podium.   Bij goed weer hadden we zeker de 1000 bezoekers die ons streefdoel was gehaald, jammer dat de weergoden ons niet goed gezind waren.”  Ook dit jaar was het 20-koppig gelegenheidskoor opnieuw van de partij die alle nummers inleidde, animator en zanger Filip D’Haeze gekend van Ment-TV praatte het geheel aan elkaar.   Tevens waren er ook gastoptredens van Frans Dubrulle gekend van The Voice Senior, Jack and the Tramstations en Kurt Lesaffre   Ondanks de hemelsluizen nu en dan eens openden kon dit alvast de pret onder de kerktoren niet bederven, gezien geregeld spontaan de polonaise werd gedanst door de menigte.
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 augustus 2019
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws, Samenleving