BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Wagen komt in gracht terecht, bestuurster gewond

Wagen komt in gracht terecht, bestuurster gewond
Foto: FVL
Zaterdagmiddag is de bestuurster van een Suzuki Alto gewond geraakt toen ze met haar voertuig in de gracht belandde. De vrouw volgde de Hulstsestraat en reed richting Rijksweg (N36), toen het net na een bocht fout liep. Tijdens een uitwijkmanoeuvre verloor de bestuurster de controle over het stuur, waardoor de wagen rechts van de weg afging en in de gracht tot stilstand kwam, De vrouw moest door de brandweer uit het voertuig geholpen worden en werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. Door het ongeval bleef de Hulstsestraat een tijdlang afgesloten

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
24 augustus 2019
Geschreven door
BRU redactie (NDZ)
Nieuws, Ongevallen