BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Woning onbewoonbaar na brand te Moorslede

Foto FVL
Foto FVL
De woning van een 83-jarige vrouw uit de Passendaalestraat in Moorslede is dinsdagmiddag onbewoonbaar geraakt nadat er brand uitbrak op de bovenverdieping.  Het was rond 16.30 uur dat de brand ontstond, nadat eerst twee doffe knallen te horen waren.  Bij het uitbreken van de brand waren naast de bewoonster ook nog twee andere mensen uit de buurt in de woning aanwezig. Toen de aanwezige buurman na het horen van de twee knallen buiten poolshoogte ging nemen was er reeds vuur te zien op de bovenverdieping van het huis. Iedereen kon zich gelukkig snel in veiligheid brengen en de hulpdiensten verwittigen. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen reeds door het dak en de vensters. De 83-jarige bewoonster was in shock en werd naar het ziekenhuis overgebracht.  De bovenverdieping werd door de brand volledig vernield en beneden liep de woning voornamelijk rook-en waterschade op. De oorzaak van de brand is nog niet gekend. De bejaarde dame is slecht te been en gaat reeds geruime tijd niet meer naar boven.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
14 augustus 2019
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Brandweer en Politie, Nieuws
Hevige brand bij Orgamex Ieper

Hevige brand bij Orgamex Ieper

IEPER – Donderdagavond brak een zware industriebrand uit bij Orgamex langs de Oostkaai te Ieper. Er werd een Be-Alert uitgestuurd om ramen en deuren te