BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Branden, Nieuws

Woning onbewoonbaar nadat matras vuur vat op eerste verdieping

Foto NDZ
Foto NDZ
Zaterdag kort na de middag is langs de Krakeelhoek in Waregem, een landelijke buurt op een boogscheut van de E17 autosnelweg, brand uitgebroken op de bovenverdieping van een woning.  Het vuur die gepaard ging met heel wat rookontwikkeling zou ontstaan zijn nadat een matras in nog onduidelijke omstandigheden vuur vatte. Een alerte man die op familiebezoek was enkele huizen verder, alarmeerde de brandweer nadat hij opmerkte dat er een zwarte rookpluim opsteeg vanop de bovenverdieping van de getroffen woning.  De toegesnelde brandweer had het vuur snel onder controle en kon overslag naar een aanpalende woning vermijden. De bewoner, een alleenstaande dertiger, was op het moment van de brand niet thuis en verblijft momenteel in het buitenland. Omdat de brand vrij veel schade aanrichtte op de bovenverdieping, is deze tijdelijk onbewoonbaar.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
17 augustus 2019
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Branden, Nieuws
bOVEKERKE

Loods landbouwbedrijf gaat in vlammen op

KOEKELARE – Woensdagnamiddag even voor 17 uur werd Brandweer Westhoek gealarmeerd voor een industriebrand in de Moervijverweg te Bovekerke. In een loods van een landbouwbedrijf