BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Bestelwagen in brand gestoken te Beselare

Bestelwagen in brand gestoken te Beselare
Foto: FVL
Bestelwagen in brand gestoken te Beselare
Foto: FVL
Omstreeks 00u54 vrijdagnacht hoorde een buurtbewoner van de Proostdiestraat te Beselare een luide knal en begon zijn hond te blaffen. De man dacht dat er een verkeersongeval gebeurd was ter hoogte van de afrit A19 Beselare. Toen hij buiten ging kijken zag hij de vlammen van de bestelwagen die in lichterlaaie stond, vermoedelijk door brandversnellers. Volgens de buurtbewoner stond de bestelwagen daar nog niet rond 22u30 vrijdagavond.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
21 september 2019
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Brandweer en Politie, Nieuws