BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Brandweer zoekt anderhalf uur tevergeefs in Kleine Bassin in Roeselare naar mogelijk slachtoffer

000 ROESELARE ZOEKACTIE 003kopie In het Kleine Bassin in Roeselare hebben duikers van de brandweer zondagmiddag anderhalf uur gezocht naar een persoon die mogelijk in het water was terechtgekomen. De opgezette zoekactie leverde uiteindelijk niks op.  Aan de rand van het Kleine Bassin merkte een voorbijganger zondag kledij op, namelijk schoenen en een t-shirt. Omdat deze voorbijganger echter niemand in de buurt zag, verwittigde deze de politie. “Het is lang niet zeker of er ook effectief iemand in het water is terechtgekomen”, zegt commissaris Carl Vyncke van de politiezone Riho. “Deze interventie kan ook niet gelinkt worden aan een vermist persoon in de regio.  Maar we willen geen risico nemen en hebben de brandweer ingeschakeld om ook in het water een zoekactie op poten te zetten.”  Drie duikers van de brandweer begonnen op zondag omstreeks 11 uur de Kleine Bassin af te speuren, en keken daarbij ook onder de vlonders in het water.  Het wandelpad rond de Kleine Bassin was deels afgesloten. Na een zoekactie van anderhalf uur werd besloten deze stop te zetten. 000 ROESELARE ZOEKACTIE 004kopie 000 ROESELARE ZOEKACTIE 002kopie  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
22 september 2019
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws