BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Gemeente Kuurne verwent haar jeugdbewegingen met spelletje Lasershooting

Foto NSK
Foto NSK
Het is reeds tien jaar een traditie dat de jeugddienst van de gemeente Kuurne de vijf jeugdverenigingen die Kuurne telt extra in de bloemetjes zet tijdens de Dag van Jeugdbeweging.   Vroeger gebeurde dit met een traktaat aan de leiding van elke jeugdvereniging in de vorm van Pizza, maar de jongste jaren vormde de jeugddienst dit om tot een ware  teambuilding.  “Onze gemeente telt een 5-tal jeugdverenigingen die in totaal zo’n 800 leden samen brengen”, vertelt burgemeester Francis Benoit, “Nadat vorig jaar werd gekozen voor een detectivespel, opteerde de jeugddienst er ditmaal voor om een grote lasershoot te organiseren in het jeugdcentrum op vrijdagavond.  Als extraatje mag elke jeugdvereniging ook 1 weekend lang deze laserpistolen gebruiken tijdens hun werking zodat ook hun leden komend weekend mee kunnen genieten van het cadeau die de gemeente hen deed naar aanleiding van de Dag van de Jeugdvereniging.”  Naast dit cadeau had burgemeester Benoit ook nog een extraatje in petto voor elke jeugdvereniging.   Gezien zowel schepen van geluk Bram Deloof als burgemeester Benoit zelf nog leider zijn geweest bij een jeugdvereniging verklaarden zij hun bereid om een namiddag lang de animatie te komen verzorgen van elke Kuurnse jeugdbeweging.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
18 oktober 2019
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving
De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

KUURNE – Tot 14 juli rolt de bal op het Europees Kampioenschap voetbal in Duitsland. Gemeente Kuurne heeft, in samenwerking met Tifogame, een gepersonaliseerd online