BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Bestuurder heeft goede engelbewaarder nadat hij onder vrachtwagen terechtkomt

Bestuurder heeft goede engelbewaarder nadat hij onder vrachtwagen terechtkomt
Foto: FVL
Een bestuurder van een Ford Mondeo kwam vrijdag kort voor middernacht op de A19 richting Ieper, juist voor de afrit Wervik, met zijn wagen onder een Litouwse vrachtwagen met oplegger terecht. De neus van de wagen zat volledig onder de vrachtwagen. Als bij wonder was de bestuurder nog bij bewustzijn en zat hij niet gekneld in zijn voertuig. De wagen werd nog een 10-tal meter meegetrokken voordat de vrachtwagen tot stilstand kwam. Brandweer Fluvia post Menen kwam met signalisatiewagen en ruimde het wegdek op.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
30 november 2019
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Nieuws, Ongevallen