BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Levenloos lichaam 89-jarige man aangetroffen in kanaal Ieper-Komen

Foto FVL
Foto FVL
Zondagmorgen is ter hoogte van het Sluispad in Ieper het levenloze lichaam uit het water gehaald van een 89-jarige man.  Omstreeks 07.00 werd alarm geslagen naar de hulpdiensten voor een redding te water van een drenkeling.  Toen de brandweer ter plekke aankwam werd het lichaam aangetroffen van een 89-jarige man.  Hoe de man precies om het leven kwam is tot op heden echter nog onduidelijk.  De ganse voormiddag werd op de plaats waar het lichaam werd aangetroffen, onderzoek uitgevoerd. Nadat dit was gebeurd kon een voertuig die in de buurt stond geparkeerd weg getakeld worden.  Het is echter niet helemaal duidelijk of de wagen aan het slachtoffer toebehoorde.  Het parket stelde een wetsdokter aan, die morgen het stoffelijk overschot van het slachtoffer zal onderzoeken.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
10 november 2019
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws