BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Onfortuinlijke bestuurster komt met wagen in haag terecht

Foto FVL
Foto FVL
Dinsdagavond omstreeks 18.25 uur belandde in de Ieperstraat te Menen een onfortuinlijke bestuurster met haar Citroën C4 Picasso in een haag.  Toen C.V. uit Menen de Ieperstraat volgde richting Geluwe liep het grondig mis.  Om een nog onbekende reden kwam de bestuurster links van de rijweg terecht met haar voertuig, om uit eindelijk tot stilstand te komen tegen een omheining.   De brandweer van Geluwe kwam ter plaatse om de bestuurster uit haar wagen te bevrijden. Het slachtoffer werd lichtgewond overgebracht naar het ziekenhuis AZ Delta te Menen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
7 november 2019
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen
Geluwe zag kalkoenen vliegen

Geluwe zag kalkoenen vliegen

GELUWE – Gisterennamiddag haalde een Nederlandse vrachtwagen in de Kampstraat een lading kalkoenen op, maar tijdens het nemen van een scherpe bocht, ging één en