BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Zoon kan voorkomen dat brand in tuinhuis over slaat naar woning

Foto NDZ
Foto NDZ
Dinsdagavond is in de Koningin Fabiolastraat in Gullegem een tuinhuis volledig in de vlammen opgegaan.  Het was een alerte buur wiens tuin eveneens aan de toegangsweg naar het voetbalplein is gelegen die als eerste omstreeks halfzeven het vuur opmerkte en zowel de eigenaars als de hulpdiensten alarmeerde.  De zoon van het gezin twijfelde geen moment en ging het vuur nog te lijf met een tuinslang, waardoor hij de vlammen in bedwang kon houden tot de brandweer ter plaatse was.  Ook overslag naar de woning zelf kon de zoon des huizes op die manier vermijden. De brandweer kon zich beperken tot wat nablussen en het controleren van de brand. Hoe het vuur precies kon ontstond is niet duidelijk.  Niemand raakte gewond

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
11 december 2019
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Brandweer en Politie, Nieuws