BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Bewoonster overleden bij woningbrand te Sint-Eloois-Vijve

Foto NDZ
Foto NDZ
Bij een woningbrand langs de Spechtenstraat in de Waregemse deelgemeente Sint-Eloois-Vijve is donderdagavond een bejaarde vrouw om het leven gekomen.  Buren verwittigden iets na halfzes de brandweer nadat ze een duidelijk hoorbaar brandalarm hoorden afgaan. Toen de brandweer ter plaatse kwam, trof die tijdens de verkenning van de woning een oudere dame bewusteloos aan. De brandweerlui brachten het slachtoffer naar buiten, maar ondanks langdurige reanimatiepogingen van ziekenwagen- en MUG-team kon voor de vrouw geen hulp meer baten. Hoe het vuur in de woning ontstaan, is niet duidelijk. Het Parket stuurde een branddeskundige en een wetsdokter ter plaatse om de precieze omstandigheden te achterhalen. De doodlopende Spechtenstraat bleef donderdagavond urenlang afgesloten.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
24 januari 2020
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Brandweer en Politie, Nieuws
Brand woning

Brand in leegstaande woning

KUURNE – Dinsdag, iets na 20.30 uur, brak brand uit in een leegstaande woning aan de Veldmaarschalk-Montgomerystraat te Kuurne. Het vuur ontstond in de keuken,