BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Dagelijkse inzet Frans Vervaeke bedacht met erkentelijkheidstrofee

Foto NSK
Foto NSK
Frans Vervaeke (71) die woonachtig is in de Beemdenlaan te Kuurne is maandagavond uitgeroepen tot winnaar van de  Erkentelijkheidstrofee 2020 in het gemeentehuis van Kuurne.  Daarmee volgt hij Kris Quartier op die de onderscheiding voor algemene en onbaatzuchtige inzet voor het welzijn van de medemens overhandigd kreeg vorig jaar door de Orde van de Ezel.  Frans Vervaeke die gehuwd is met Nicole Deroo en kreeg de erkentelijkheidstrofee toegekend voor zijn inzet als vrijwilliger bij onder meer de voedselbank, zijn inzet als gemachtigd opzichter, bestuurslid van tafeltennis TTC Kuurne, misdienaar, kerkbewaarder, logistieke hulp  Hallebedevaart, 11 11 11 en broederlijk delen.  Daarnaast is Frans ook actief binnen de vriendenkring van de H.Familie en Leiehoekvrijwilliger. Ondanks de vele vrije tijd die dit opslorpt doet Frans dit allemaal met een warm hart, in het stille weg.  Frans mocht de erkentelijkheidstrofee tijdens een academische zitting in het gemeentehuis ontvangen in de vorm van het kunstwerk “ De Helpende Hand” . “Het was een totale verrassing voor mij te horen dat ik de uitverkorene was dit jaar om de erkentelijkheidstrofee in ontvangst te nemen”, reageert Frans, “Ik werd een paar weken geleden op de hoogte gebracht door de Orde dat ik de winnaar was geworden.  Ik heb alvast enkele dagen nodig gehad om echt te geloven dat ik de winnaar was geworden.  De trofee zal alvast een mooi plaatsje op de kast krijgen, gezien ik een heel trots gevoel over hou aan deze erkenning.  Het is alvast een grote stimulans om ook de komende jaren mij verder te blijven inzetten als vrijwilliger!”
Foto NSK
Foto NSK
 

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
13 januari 2020
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving