BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Kuurne klinkt op het nieuwe jaar

Foto NSK
Foto NSK
Het is reeds een jaren lange traditie dat vlak na Nieuwjaar het gemeentebestuur en het Feestcomité alle Kuurnenaren uitnodigt om een toost uit te brengen op het nieuwe jaar.   Ook in 2020 was dit niet anders.  Een 600-tal inwoners van de ezelsgemeente gingen dan ook graag in op deze uitnodiging en werden zondagmorgen uitvoerig getrakteerd tijdens de nieuwjaarsdrink op soep, cava, frisdrank, bier en braadworst.  Dit jaar gaf echter burgemeester Francis Benoit geen opdracht mee aan zijn ezels om uit te voeren tijdens de volksreceptie, maar riep daar in tegen op om ‘mekaar eens goe vaste te pakken’.   Frans Dubrulle, inwoner van Kuurne en deelnemer twee jaar terug aan The Voice Senior zorgde dan weer voor een verrassingsoptreden.
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
5 januari 2020
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving