BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Wagen bolt achteruit en belandt in gracht, vrouw gekneld

Wagen bolt achteruit en belandt in gracht, vrouw gekneld
Foto: NDZ
Langs de Zelestraat in de deelgemeente Kaster is zaterdag kort na de middag een 72-jarige vrouw uit Anzegem gewond geraakt. Dat gebeurde toen haar wagen omstreeks kwart na één op de oprit van een alleenstaande woning geparkeerd stond, maar op zeker ogenblik achteruit begon te bollen, wellicht omdat de handrem niet opgetrokken was en de automatische versnellingsbak niet in de parkeerstand stond. De vrouw probeerde de wagen nog tegen te houden, maar slaagde daar niet meer in, waardoor zowel voertuig als slachtoffer in een diepe gracht aan de overzijde van de smalle Zelestraat sukkelden. De vrouw kwam daarbij met de onderbenen gekneld te zitten tussen voertuig en gracht. Brandweerlui uit Kluisbergen (hulpverleningszone Vlaamse Ardennen) en Avelgem (hulpverleningszone Fluvia) snelden ter plaatse en konden door gebruik van hefkussens de vrouw snel uit haar benarde positie bevrijden. Het slachtoffer werd voor verdere verzorging naar het ziekenhuis van Oudenaarde overgebracht, maar verkeerde niet in levensgevaar. Tijdens de interventie bleef de landelijke Zelestraat enige tijd afgesloten.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
11 januari 2020
Geschreven door
BRU redactie (NDZ)
Nieuws, Ongevallen
Mooov in Zuid-West-Vlaanderen *

Mooov in Zuid-West-Vlaanderen *

Zuid-West-Vlaanderen – Van 18 april tot 2 mei strijkt MOOOV neer in Zuid-West-Vlaanderen. Een brede waaier aan films uit alle hoeken van de wereld, reizen