BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Woning zwaar beschadigd door brand in Geluwe

Woning zwaar beschadigd door brand in Geluwe
Foto: FVL
Woensdagavond omstreeks 20u45 merkte een bewoner van een woning in de Ieperstraat te Geluwe dat de elektriciteit uitgevallen was. Bij nazicht van de zekeringkast ontdekte de bewoner de brand op en verwittigde meteen de brandweer. De bewoner kon zich tijdig in veiligheid brengen en raakte niet gewond. Brandweerzone Westhoek kwam ter plaatse met de posten Geluwe, Wervik, Zonnebeke en Ieper. De brand is ontstaan in de achterbouw (keuken) die volledig werd vernield. De brand verspreidde zich via de bovenverdieping naar het dak waar ook heel wat schade is. De woning zelf liep ook zware brand-, rook- en waterschade op en is onbewoonbaar. De bewoner zal opgevangen worden bij familie. Tijdens de bluswerken bleef de Ieperstraat afgesloten voor het verkeer.
Woning zwaar beschadigd door brand in Geluwe
Foto: FVL
Woning zwaar beschadigd door brand in Geluwe
Foto: FVL

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
9 januari 2020
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Brandweer en Politie, Nieuws
Geluwe zag kalkoenen vliegen

Geluwe zag kalkoenen vliegen

GELUWE – Gisterennamiddag haalde een Nederlandse vrachtwagen in de Kampstraat een lading kalkoenen op, maar tijdens het nemen van een scherpe bocht, ging één en