BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

E17 enkele uren afgesloten na ongeval ter hoogte van Waregem

Langs de E17 ter hoogte van Waregem is donderdagavond een vrachtwagen achteraan ingereden op een bestelwagen. Die stond na pech of een eerder ongeval stil op het rechterrijvak. De bestuurder van de bestelwagen raakte daarbij gewond. Het ongeval deed zich iets voor 20u voor in de richting van Kortrijk, op slechts enkele honderden meter van de afrit Waregem. Door de klap lag de snelweg over de volledige breedte bezaaid met brokstukken en ontstond meteen een ellenlange file. Kort daarop besliste de wegpolitie om de E17 richting Kortrijk volledig af te sluiten vanaf de afrit in Kruishoutem en het verkeer via een alternatieve route om te leiden tot aan de oprit in Waregem. Ondertussen werd de bestelwagen getakeld en reinigde de brandweer het wegdek. Ook een aantal voertuigen deelden in de brokken nadat ze door de brokstukken reden. Omstreeks 22u was de snelweg richting Kortrijk terug volledig vrij.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
7 februari 2020
Geschreven door
BRU redactie (NDZ)
Nieuws, Ongevallen