BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Franse bestuurder laat brandende wagen achter in Wervik

Franse bestuurder laat brandende wagen achter in Wervik
Foto: FVL
Zaterdagmorgen rond 07u15 werd de brandweer Westhoek, post Wervik opgeroepen voor een brandend voertuig t.h.v. de Kruisekestraat in Wervik. Een Volkswagen Golf met Franse nummerplaat stond naast de rijweg in lichterlaaie. Van de bestuurder bleek er geen spoor te zijn. De eigenaar van de dancing Holiday Club in Geluveld was wel aanwezig. Hij probeerde zelf de brandende auto nog te blussen. De man zou contact hebben gehad met de eigenaar van de wagen toen die bemerkte dat er rook van onder de motorkap kwam. Waarom de bestuurder niet bij zijn wagen bleef is een raar verhaal. De brandweer kon niet verhinderen dat de wagen volledig uitbrandde. Een deel van de Kruisekestraat was tijdens de blussingswerken afgesloten voor het verkeer.  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
1 februari 2020
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Brandweer en Politie, Nieuws