BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Kuurnse karateclub Toukon krijgt boksstage van bokskampioene Oshin Derieuw

Foto NSK
Foto NSK
Zaterdagmorgen kreeg karateclub Toukon uit Kuurne bijzonder bezoek over de vloer.  Niemand minder dan bokskampioene en sportvrouw van het jaar te Kuurne Oshin Derieuw, die pas terug is van een stage in Bulgarije, kwam de leden van de karateclub een bokstraining geven tussen 10.30 en 12.00 uur.  Het is niet de eerste keer dat de karateclub de bokshandschoenen aantrekt, gezien deze gewoonte tweemaal per jaar wordt herhaald.  Het was echter pas de eerste keer dat een bokskampioene deze training kwam geven.  Volgende maand trek Oshin richting Londen om er deel te nemen aan de selectieronden voor de Olympische spelen, gezien er maar liefst zes tickets te bemachtigen zijn.  Mocht ze er echter niet in slagen om een van deze tickets in de wacht te slepen, dan is er ook nog een mogelijkheid in de maand mei in Parijs, waar nog eens drie tickets te verdelen zijn.      

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 februari 2020
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving
De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

KUURNE – Tot 14 juli rolt de bal op het Europees Kampioenschap voetbal in Duitsland. Gemeente Kuurne heeft, in samenwerking met Tifogame, een gepersonaliseerd online