BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Sport

Mardi Gras lokt opnieuw heel wat toeschouwers richting Kuurnse paardenrenbaan

Foto NSK
Foto NSK
Naar jaarlijkse traditie beleefde de Kuurnse paardenrenbaan op vette dinsdag terug een van haar hoogdagen.   Na de teloorgang van de hippodroom in Sterrebeek nam de Kuurnse paardenrenbaan de fakkel over.  Maar Mardi Gras is echter niet meer wat het ooit geweest is, ondanks het bij de  paardenliefhebbers zelf een hoogdag blijft die tot de verbeelding blijft spreken.  Een van de wedstrijden die op Mardi Gras worden gereden is de Grote Winterprijs, die gaat over 2875 meters en waar elf sterke deelnemers tot het uiterste gaan om als eerste over de finish te komen.  Deze eer was dit jaar weggelegd voor Ustinof Du Vivier met in de sulky J. Jr. Van Den Putte, tweede werd Cyriel D’Atom met als jockey Frank Nivard.   In de  grote prijs van Brussel later op de avond ging de overwinning naar Corroded met in de sulky Nico Dhaenens, tweede werd Grimaldi van de stal Union Stable.
Foto NSK
Foto NSK

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
26 februari 2020
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Sport