BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws, Samenleving

Netwerkevenement Mardi Gras neemt dit jaar zijn gasten mee in dromerige circussfeer

Foto NSK
Foto NSK
Het aftellen voor ‘de Confrérie van het Ezelskruiske’ kan beginnen.  Maandagavond stelde het broertje van de ‘Orde van de Ezel’ alvast reeds het programma voor die zal worden aangeboden tijdens het netwerkevenement Mardi Gras die plaatsvind op dinsdag 25 februari aanstaande op de Kuurnse paardenrenbaan.  Ook dit jaar wordt opnieuw samengewerkt om het evenement te organiseren met Vives. Zes studenten eventmanagement kregen daarbij de opdracht om het thema waarin dit jaar Mardi Gras zal plaatsvinden uit te werken.  Hun keuze viel ditmaal op Circus.  Naast goochelhoeden die omgevormd zullen zijn tot waren bloemkunstwerken, een tafelgoochelaar die de aanwezigen zal inpalmen met diverse trucs en de adembenemende decors die de zes leerlingen in gedachten hebben, zorgt de coverband ‘The Green Onions’ voor het muzikale tintje op Mardi Gras.  Uiteraard worden er die dag ook diverse drafrennen gereden op de Kuurnse paardenrenbaan, waar ook de aanwezigen op het netwerkevenement mee kunnen van genieten.  Wie er nog wil bij zijn op het netwerkevenement van ‘de Confrérie van het Ezelskruiske’ zal echter snel moeten zijn gezien bijna alle toegangskaarten reeds de deur uit zijn.  Meer info via www.ezelsorde.be

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
18 februari 2020
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws, Samenleving