BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Vrienden verkopen snoepzakjes om behandeling van Gianni in een privékliniek in Duitsland te kunnen betalen

Foto NSK
Foto NSK
Dave Vanhove, Kimberley Kidey, Nell Cocquyt en Kilyan Bream zijn sinds donderdagavond een opvallende actie gestart ten voordele van hun vriend Gianni De Bosschere die in maart 2018 een operatieve ingreep diende te ondergaan nadat eerder bij hem een hersentumor werd vastgesteld.  Na de operatieve ingreep volgde nog een zware revalidatie ondergaan waardoor Gianni terug kon aansterken.  In juli van vorig jaar volgde echter het zware verdict dat opnieuw een hersentumor zich had gevormd, maar deze kon helaas niet weggenomen worden via operatieve weg, gezien de tumor op een zeer diepe en slechte plaats verwikkeld zit in het zenuwstelsel, met als gevolg dat Gianni zijn rechterarm al volledig is uitgevallen en stappen ook steeds moeilijker wordt.  Een privékliniek in Duitsland kan echter een behandeling aanbieden die mogelijks voor Gianni zijn laatste is kans om zijn levensjaren een boost te geven.   Deze is echter peperduur en kost minstens 50.000 euro.  Sinds gisteren proberen Dave, Kimberley, Nell en Kilyan nu deze som samen te krijgen doormiddel van het verkopen van snoepzakjes.  Het startschot van hun actie werd gegeven in café De Kroone gelegen op de markt van Kuurne.   Ook op woensdag 5, zondag 9, dinsdag 11 en zaterdag 15 februari kunnen geïnteresseerden die deze actie willen steunen terecht in café De Kroone om een snoepzakje te kopen.  Daarnaast wordt ook op zaterdag 29 februari van 8u30 tot 10u30 een ontbijt georganiseerd ten voordele van Gianni die zal doorgaat in cafetaria de gavers in Harelbeke. Kaarten voor het ontbijt zijn te verkrijgen in cafetaria de gavers zelf, al zijn de plaatsen beperkt.  Op zaterdag 28 maart gaat er ook een voetbalquiz door in dorpshuis de rijstpekker te Hulste.   Met al deze acties hopen de vrienden van Gianni alvast het nodige geld bijeen te krijgen om hem de behandeling te kunnen geven die hem mogelijks opnieuw wat meer levenskwaliteit kan geven.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
1 februari 2020
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws