BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Fleuriste steekt hart onder de riem van verzorgend personeel woonzorgcentrum Carpentier te kuurne

Foto NSK
Foto NSK
Fanny Bruneel van La Belle Fleur had deze middag een bijzondere verrassing in petto voor al het verzorgend personeel van woonzorgcentrum Carpentier in kuurne om hen te bedanken voor hun werk die ze verrichten in deze moeilijke tijden. Met een volledig gevulde wagen waarin 55 mini boeketjes staken trok ze richting het woonzorgcentrum en leverde daar deze speciale lading bloemen af voor de ingang om de verzorgers een hart onder de riem te steken.  “Nu mijn zaak is gesloten en ik er niet mocht aan denken dat de bloemen vernietigd zouden worden bedacht ik dit mooi initiatief”, vertelt Fanny, “Want ook deze mensen mogen eveneens in de bloemetjes gezet worden voor hun dagelijkse inzet.”
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
21 maart 2020
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws
Middenstand 100 jaar

NV De Middenstand is eeuw oud

KUURNE – Aanstaande zondag worden, naar aanleiding van het 100-jarig bestaan van De Middenstand, de huidige bestuurders van NV ‘De Middenstand van Cuerne’ ontvangen op