BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Mini-onderneming Epoco van Spes Nostra Kuurne gaat naar Vlaamse finale

Foto NSK
Foto NSK
Mini-onderneming Epoco van Spes Nostra Kuurne, is woensdag 11 maart verkozen tot beste mini-onderneming van West-Vlaanderen. Met deze overwinning op zak stoot mini-onderneming Epoco zo door naar de Vlaamse finale die op woensdag 6 mei zal plaatsvinden. “Vijf West-Vlaamse Mini-ondernemingen met een uitstekende live-presentatie, een doordacht concept en toffe ideeën maakten het onze jury niet eenvoudig om een beslissing te nemen.”, luidt het bij Vlajo West-Vlaanderen.   “Zaterdag 1 februari is een dag die team Epoco niet snel zal vergeten.”  weet Lotte Denys van mini onderneming Epoco, “Het was de verkoopdag van Vlajo in het Ring Shopping. Omringd door een twintigtal andere mini’s van Zuid-West-Vlaanderen wonnen we de award voor ‘beste concept/idee’. Hiermee waren we erg trots en blij want we voelden dat ons werk werd gewaardeerd. Na vele voorbereidingen waren we afgelopen woensdag dan volledig klaar om onze onderneming in 10 minuten voor te stellen waarna een vragenronde van 10 minuten van de jury volgde.  Onze 4 tegenstanders waren dan ook zeker niet te onderschatten. Na 2 spannende uren kregen we te horen dat wij, mini-onderneming Epoco, West-Vlaanderen mag verdedigen op de Vlaamse finale op 6 mei in Brussel. “.   Deze opsteker zorgt er meteen voor dat de jonge ondernemers achter mini-onderneming Epoco extra gemotiveerd zijn en hopen ook de grote finale te mogen winnen op zes mei.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 maart 2020
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving