BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Twee personen zwaar gewond bij ongeval te Roeselare

000 Roeselare VKO1 In de nacht van zaterdag op zondag zijn langs de Heirweg in Roeselare twee zwaargewonden gevallen bij een zwaar ongeval die zich voordeed onder de brug van de R32.  Het was omstreeks 00.45 uur dat een Opel Corsa die in de richting van Lichtervelde reed er frontaal werd gegrepen door een Jeep Grand Cherokee. De inzittenden van de Opel Corsa, een jong koppel uit Ardooie, raakten daarbij zwaargewond en diende door een ambulance te worden overgebracht naar het ziekenhuis. De 45-jarige bestuurder van het andere voertuig bleek echter te diep in het glas te hebben gekeken en legde een positieve alcoholtest af, waardoor het rijbewijs van de bestuurder onmiddellijk in beslag werd genomen.  Door het ongeval werd de Heirweg enkele uren volledig afgesloten voor het verkeer. 000 Roeselare VKO2

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
8 maart 2020
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen